top of page

Undervisning

Kunnskap er ferskvare, og for å opprettholde en høy kvalitet på det arbeidet vi gjør, er det viktig at vi jevnlig frisker opp gammel kunnskap og fyller på med ny

kunnskap ved behov. 

I Prosessakademiet har vi spisskompetanse på kunnskap og ferdigheter som gjør oss bedre til å forstå og legge til rette for at samspillet som skjer mellom oss mennesker blir best mulig.  

Det vi lærer blir en del av den vi er, og gir mulighet for personlig og faglig vekst

Vi tilbyr både korte workshops og lengre kursrekker, og legger til rette for at læringen kan skje digitalt eller fysisk. 

Evig endring.png

Våren 2022 - kommer

Høstsalg!_edited.jpg

Høsten 2021
- oversikt over høstens kurstilbud

Å lære sammen med andre, er den beste måten å lære på sies det. Sjekk ut vår kurskalender for å finne et kurs som frister. 

La din kompetanse vokse.png

UKE 44
- menneskeklokskap i sentrum

En hel uke er satt av for at du skal kunne styrke din menneskeklokskap. Her finner du ulike workshoper, som er skreddersydd for oss som jobber profesjonelt med folk.

La din kompetanse vokse (1).png

UKE 46
- for deg som jobber digitalt med mennesker

Pandemien har endret jobben til mange av oss, noe som har gitt behov for ny kompetanse. Denne uken er dedikert til deg som jobber profesjonelt med mennesker gjennom en skjerm. 

Gratis læringsressurser? 

I Prosessakademiet tror vi på å dele med hverandre. Vi har derfor lagd en egen side hvor vi deler ulike ressurser for at du kan jobbe med læring og utvikling helt på egen hånd. Sjekk den gjerne ut. 

bottom of page