Workshop: Tillit

Tillit er en av de viktigste ingrediensene for å få til godt samspill med andre mennesker.  Dette kan være i møte med enkeltmennesker eller grupper. Når tilliten er høy kan vi få til mye mer, enn når tilliten er lav. 

Men hva er egentlig tillit? Hva er det som gjør at den er høy eller lav? Hva kan vi gjøre for å øke graden av tillit? 

I denne workshopen lærer du mer om ulike måter vi kan forstå begrepet på, og du lærer ulike enkle øvelser som kan gjennomføres i relasjoner hvor du ønsker å bygge mer tillit. 

Workshopen er basert på K.E Løgstrups forståelse av tillit og nærhetsetikk.

Mentalisering (1).png

Hvem passer workshopen for?

Workshopen passer for deg som er nysgjerrig på begrepet og har lyst å utvide din kompetanse på å bygge tillit i relasjoner, enten som del av din profesjonelle rolle eller som medmenneske. Det er ingen krav om forkunnskap. 

Hvordan gjennomføres workshopen?

Workshopen arrangeres digitalt og har begrenset antall plasser. Det jobbes i plenum og i mindre grupper. Varighet 2 timer og 30 minutter inkludert pauser. 

Neste mulighet? 

Fredag 10. september kl 09.00 - 11.30 eller tirsdag 2. november kl 13.00 -15.30

 

Workshopen kan bestilles direkte til din bedrift eller organisasjon. Workshopen kan leveres digitalt eller fysisk, og kan skreddersys deres behov og rammer. Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan bistå dere i deres kompetanseheving. 

Pris?

kr 950,-

Starte din læreprosess med en gang? 

Lytt til episoden om tillit i podkasten Du og jeg og vi to