top of page

Workshop: Tilbakemeldinger

For å utvikle oss selv og vår praksis er vi avhengig av å få tilbakemeldinger fra de vi samhandler med. Men ikke alle tilbakemeldinger gir et godt utgangspunkt for læring og utvikling. Noen tilbakemeldinger gjør bare vondt verre. 

I denne workshopen lærer du enkle øvelser for hvordan du kan legge til rette for tilbakemeldinger som er meningsfulle og som gir et godt utgangspunkt for læring og utvikling. 

 

5.png

Hvem passer workshopen for?

Workshopen passer for deg som er opptatt av livslang læring i din rolle, og som tror at tilbakemeldinger kan gjøre en forskjell. Det er ingen krav om forkunnskap. 

Hvordan gjennomføres workshopen?

Workshopen arrangeres digitalt og har begrenset antall plasser. Det jobbes i plenum og i mindre grupper. Varighet 2 timer og 30 minutter inkludert pauser. 

Neste mulighet? 

Tirsdag 16. november, kl 13.00 -15.30 og fredag 19. november kl 09.00 - 11.30 har vi oppmerksomheten på hvordan vi kan jobbe med tilbakemeldinger digitalt.

Tirsdag 23. november kl 13.00 - 15.30 er workshopen rettet mot tilbakemeldinger når vi møtes fysisk. 

 

Workshopen kan bestilles direkte til din bedrift eller organisasjon. Workshopen kan leveres digitalt eller fysisk, og kan skreddersys deres behov og rammer. Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan bistå dere i deres kompetanseheving. 

Pris?

Kr 950,-

Starte din læreprosess med en gang?

Lytt til dypdykkene i personlig kompetanse i podkasten Du og jeg og vi to for å bli nysgjerrig på

deg selv og hvem du er. 

bottom of page