top of page

Workshop: Refleksjon

Å reflektere betyr å gjenspeile, å se tilbake. I refleksjonen utforsker vi ulike sider ved egne eller andres handlinger, holdninger og tanker, hvor målet er å få en utvidet forståelse og gi en bedre innsikt. 

Refleksjonen kan være på ulike nivå, og utføres på ulike måter. 

Refleksjon er en grunnleggende faktor i utførelsen av profesjonelt arbeid, det som er med og kvalitetssikrer våre leveranser. Uten refleksjon står vi i fare for at våre valg av handlinger blir uetiske, kyniske og instrumentelle. Skal vi klare å se hele bildet, og ikke bare deler av en situasjon, krever det at vi driver med refleksjon.

I denne workshopen lærer du mer om hvordan vi kan legge til rette for releksjon på ulike nivå.  Workshopen er basert på Hilarion Petzold's ulike nivåer for refleksjon.  

Mentalisering (4).png

Hvem passer workshopen for?

Workshopen passer for deg som har lyst å bli bedre på å reflektere, enten som del av din profesjonelle rolle eller som medmenneske. Det er ingen krav om forkunnskap. 

Hvordan gjennomføres workshopen?

Workshopen arrangeres digitalt og har begrenset antall plasser. Det jobbes i plenum og i mindre grupper. Varighet 2 timer og 30 minutter inkludert pauser. 

Neste mulighet? 

Mandag 25. oktober kl 13.00 - 15.30

 

Workshopen kan bestilles direkte til din bedrift eller organisasjon. Workshopen kan leveres digitalt eller fysisk, og kan skreddersys deres behov og rammer. Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan bistå dere i deres kompetanseheving. 

Pris?

Kr 950,-

Starte din læreprosess med en gang?

Lytt til episoden om refleksjon i podkasten Du og jeg og vi to

Eller les blogginnlegget: Refleksjon - luksus eller nødvendig?

bottom of page