top of page

Du og jeg og vi to

- en podkast for folk som jobber eller skal jobbe profesjonelt med folk.

På denne siden finner du lenker til de ulike episodene til UiS, Institutt for sosialfag, sin fagpodkast, der 
Gunn Brigitte Danielsen fra Prosessakademiet er en av vertene. 

Det er NETTOP- UiS som både står for produksjon og distribusjon av “Du og jeg og vi to”, mens fagpodkasten er forankret i Institutt for Sosialfag ved UiS.

Podkasten startet opp høsten 2018 og frem til prosjektperioden utløp desember 2021, ble det spilt inn totalt 96 ulike episoder og hadde da nærmere 26 000 nedlastninger.

 
podbilde.png

Formålet med podkasten er å skape refleksjon hos deg som lytter og gjøre deg nysgjerrig på deg selv.

 

Hva betyr de ulike begrepene for deg? Hvordan kommer dette til syne i din praksis?

Hva blir synlig for deg?

Gjennom å lytte til våre refleksjoner og historier fra praksis, håper vi at du lettere får tilgang til ditt eget profesjonelle ståsted og egen praksis. 

Podkasten lages sammen med Inger Cecilie Rise i Addrise AS 

Det finnes 5 ulike serier i podkasten, og alle episodene kan lyttes til uavhengig av hverandre. Finn noe som du har lyst å bli klokere på og begynn der!

 

Episodene som ligger under undervisning, formidler en del teoretisk kunnskap i tillegg til refleksjoner og eksempler fra praksis. Varigheten på episodene varierer mellom 25-50 minutt.

I dypdykkene deler vi refleksjoner og egne holdninger og praksis. Disse er fine å bruke som en inngangsport for å få tak i egne holdninger og praksis. Varighet på episodene varierer mellom 7-15 minutt. 

Undervisning

Dypdykk i ulike former for makt

Dypdykk i verdier og begrep

Dypdykk i følelser

Dypdykk i personlig kompetanse

Formålet med denne siden er å gjøre episodene i UiS  sin fagpodkasten mer tilgjengelige og brukervennlige for deg som lytter. Siden er ikke en del av UiS sine nettsider, og UiS er derfor ikke ansvarlig for innholdet på denne siden. Det er Prosessakademiet AS, ved daglig leder Gunn Brigitte Danielsen, som har ansvar for både innhold og drift av dette nettstedet.

bottom of page