top of page

Hva er prosessakademiet?

Prosessakademiet er for deg som ønsker å gjøre en forskjell for andre mennesker. For deg som hver dag går på jobb for å få andre til å lykkes.

Vår spisskompetanse er samspillet som skjer mellom oss mennesker. 

 

Her skal du finne muligheter for påfyll , utvikling og støtte slik at du kan fortsette den fantastiske jobben du gjør både nå og i mange år fremover. 

 

Du er ditt viktigste verktøy - ta vare på det!

 

Hos Prosessakademiet tror vi på viktigheten av å møte deg der du/dere er, og kan bistå enkeltindivider, grupper og organisasjoner på ulike måter. Vi har god og lang erfaring med å tilby lederutvikling, veiledning, undervisning, konflikthåndtering og refleksjonsgrupper.  

 

Du velger selv om du vil utvikle deg alene eller sammen med andre.

Du finner også en del gratis-ressurser som kan brukes til egenutvikling. Er det noe du savner, vil vi strekke oss langt for å finne muligheter for å tilby akkurat det du trenger.

Prosessakademiet AS har foreløpig 1 ansatt, og det er meg Gunn Brigitte Danielsen. Jeg brenner for å gjøre en forskjell for deg som gjør en forskjell! Min undervisning og veiledning kjennetegnes av et stort engasjement, kreative tilnærminger og aktiv læring. Jeg elsker selv å lære meg nye ting, og hiver meg ofte inn i nye utfordringer. Det har de siste årene ført til at jeg blant annet er vert i podkasten: Du og jeg og vi to, UiS sin fagpodkast for folk som jobber profesjonelt med folk.  Jeg er leder av det nasjonale veiledernettverket NOSCO og sitter i en europeisk ekspertgruppe som jobber med å utarbeide europeiske standarder for kvalitet og livslang læring for veiledere. 

 

Du finner mer om meg og hva jeg står for under her.   

40E79966-0BEE-4754-A205-ACF336847B74_1_1

Gunn Brigitte Danielsen

Livslang lærer, tverrfaglig veileder, teambygger og endringskonsulent

bottom of page