top of page

Workshop: Mentalisering

I møte med andre mennesker er evnen til å mentalisere et viktig bidrag for å få til godt samspill. Ofte forklares begrepet med evnen til å se seg selv utenfra og andre innenfra. For oss i Prosessakademiet

handler mentalisering om å forstå hvordan vi mennesker virker på hverandre. Hvordan vi klarer å "lese" hverandre og forstå det som skjer inni den andre og oss selv når vi er samen. Slik at vi kan tilpasse oss hverandre og få til godt samspill.

Det er altså noe vi gjør hele tiden i møtet med andre. Noen ganger er vi gode, andre ganger er vi dårligere og da oppstår det fort misforståelser. Mentalisering kan også forstå som evnen til å forstå misforståelser. 

For å vedlikeholde og styrke vår mentaliseringskompetanse er det viktig at vi stopper opp, reflekterer og trener oss innimellom.

I denne workshopen får du en innføring i hvordan vi kan forstå begrepet, og enkle treningsøvelser for hvordan du jevnlig kan trene din mentaliseringsevne på egen hånd eller sammen med andre.  

Mentalisering.png

Hvem passer workshopen for?

Workshopen passer for deg som er nysgjerrig på begrepet og egen mentaliseringskompetanse, enten som del av din profesjonelle rolle eller som medmenneske. Det er ingen krav om forkunnskap. 

Hvordan gjennomføres workshopen?

Workshopen arrangeres digitalt og har begrenset antall plasser. Det jobbes i plenum og i mindre grupper. Varighet 2 timer og 30 minutter inkludert pauser. 

Neste mulighet? 

Onsdag 1. september kl 09.00 - 11.30  eller mandag 1. november kl 13.00 -15.30

Workshopen kan bestilles direkte til din bedrift eller organisasjon. Workshopen kan leveres digitalt eller fysisk, og kan skreddersys deres behov og rammer. Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan bistå dere i deres kompetanseheving. 

Pris?

Kr 950,- 

Starte din læreprosess med en gang?

Lytt til episoden om Mentalisering i podkasten Du og jeg og vi to

Eller gjør en treningsøvelse 

bottom of page