top of page

Workshop: Lytting

Å være god til å lytte er viktig for å få til god kommunikasjon. Som mange sier er det en grunn til at vi bare har én munn, men to ører. 

Men hva vil det egentlig si å lytte? Hva er det som gjør at den andre kjenner seg lyttet til? Hvilke ulike nivåer av lytting kjenner du til?

I denne workshopen lærer du mer om hvordan vi kan lytte på ulike nivå, og hvordan vi kan tilpasse riktig lyttenivå til den enkelte situasjon. Workshopen er basert på Otto Scharmer og Teori U's 4 nivåer for lytting. 

6.png

Hvem passer workshopen for?

Workshopen passer for deg som er nysgjerrig på begrepet og har lyst å utvide din lyttekompetanse , enten som del av din profesjonelle rolle eller som medmenneske. Det er ingen krav om forkunnskap. 

Hvordan gjennomføres workshopen?

Workshopen arrangeres digitalt og har begrenset antall plasser. Det jobbes i plenum og i mindre grupper. Varighet 2 timer og 30 minutter inkludert pauser. 

Neste mulighet? 

Tirsdag 14. september kl 13.00 - 15.30 eller torsdag 4. november kl 09.00 -11.30

 

Workshopen kan bestilles direkte til din bedrift eller organisasjon. Workshopen kan leveres digitalt eller fysisk, og kan skreddersys deres behov og rammer. Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan bistå dere i deres kompetanseheving. 

Pris?

Kr 950,-

Starte din læreprosess med en gang?

Lytt til episoden om lytting i podkasten Du og jeg og vi to

bottom of page