top of page

Lederveiledning

I lederveiledning møtes vi én til én, jeg som veileder og du som leder. Veiledningen kan foregå ved at vi møtes fysisk til et møte, vi kan gå en tur sammen ute eller vi kan møtes digitalt. 

En veiledningsøkt er på 45 minutt, og kan gjerne gjøres om til en dobbel økt på 90 minutt hvis man ønsker.

 

Det er du som bestemmer hva du ønsker å ta opp i veiledningen, og vi jobber hele tiden med utgangspunkt i den du er og ditt mandat med tanke på å skape utvide ditt handlingsrom. Gjennom veiledningen har vi som mål å legge til rette for at du kan få et bedre overblikk, se flere perspektiv, være kreativ og løsningsorientert og se nye muligheter. På den måten ønsker vi å legge til rette for at du skal kjenne på annerkjennelse og trygghet i både rollen og praksisen din. 

Selve veiledningsøkten er en strukturert prosess med en innledningsdel, arbeidsdel og avslutningsdel. Det er dialogen som er hovedverktøyet, men jeg liker godt å kombinere dialog med kreative metoder for at du lettere skal få tak i nye perspektiv, se nye muligheter og få kontakt med hele deg med hode, hjerte og kropp. 

DSC_0128-2.JPG

Så fantastisk å få snakke med deg. Gjennom denne prosessen har jeg kommet styrket ut som leder og samtidig unngått å bli sykemeldt, som vel egentlig var alternativet. ALLE burde få snakke med deg!

Jeg trodde at jeg sto i et umulig valg, men ved hjelp av dine effektive og kreative metoder, sto svaret helt tydelig for meg etter endt veiledningstime.

Sammen med deg er det lett å være sårbar, og samtidig kjenne seg trygg og modig.

Jeg bare elsker hvordan du alltid klarer å få meg til å gå løftet ut av møtet med deg. 

Herlig å være underveis sammen med deg

bottom of page