top of page

Workshop: Engasjement og deltakelse

Å være den som skal legge til rette for engasjement og deltakelse i ulike grupper, kan til tider kjennes som en umulig oppgave. Du opplever gjerne at du gir og gir, men likevel får du nesten aldri noe tilbake. Og utfordringen har nok ikke blitt særlig mindre, når vi nå først og fremst møtes gjennom skjermer.

Fortvil ikke, løsningen kan være enklere enn du tror.

Prosessakademiet har lang erfaring med å skape engasjement og deltakelse i grupper, og i denne workshopen lærer du enkle øvelser som vil gjøre hverdagen enklere for deg. 

Mentalisering (2).png

Hvem passer workshopen for?

Workshopen passer for deg som leder grupper i ulike situasjoner, og som ønsker å skape mer engasjement og deltakelse fra de involverte. Det er ingen krav om forkunnskap. 

Hvordan gjennomføres workshopen?

Workshopen arrangeres digitalt og har begrenset antall plasser. Det jobbes i plenum og i mindre grupper. Varighet 2 timer og 30 minutter inkludert pauser. 

Neste mulighet? 

Fredag 5. november kl 12.00 -14.30 eller torsdag 11. november kl 09.00 - 11.30

 

Workshopen kan bestilles direkte til din bedrift eller organisasjon. Workshopen kan leveres digitalt eller fysisk, og kan skreddersys deres behov og rammer. Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan bistå dere i deres kompetanseheving. 

Pris?

Kr 950,-

Starte din læreprosess med en gang?

Lytt til episoden om personlig kompetanse i podkasten Du og jeg og vi to for å bli nysgjerrig på deg selv og hvem du er. 

bottom of page